Kanamyyntikyselyn 2015 tulokset

Kanamyyntikysely 2015

Kyselylomakkeen tulokset ja vastaukset nimettömästi. Kiitos kaikille vastanneille!

 

 

Yhteenveto ja arvosanat:

kanamyyntikysely 2015 tulokset

Vapaamuotoiset vastaukset:

Vapaa palaute

Viime kesänä tei kanatilauksen, mutta valitettavasti aikataulumme kanojen noutamisesta ei sopinut yhteen. Tämän ymmärsitte kuitenkin hyvin eikä minun tarvinnut lunastaa tilaamiani kanoja. Kiitos siitä. Lisäksi haluan mainita että sivut ovat selkeät ja muutoinkin kotoisat.

Herkullisia munia tulee joka päivä!!

Olen suositellut kaikille tuttavilleni koska nämä kanat HY-Line ovat tosi hyviä munimaan, seurallisia ja ovat ilo ja hyöty samalla.

Kanat ovat olleet hyvinvoivia ja terveitä. Muniminen alkoi n. kahden viikon päästä, kun haimme kanat. Ne olivat reippaita ja kesyyntyivät nopeasti. Tulemme hakemaan kanoja myös tänä keväänä.

Viime vuonna teiltä ostetut kanat ovat aivan mahtavia. Jokaisella viidellä on nimi ja ovat lapsille hyvin rakkaita. Poika juttelee niiden kanssa päivittäin ja jaksaa edelleen hoitaa niitä hyvin.

Kanojen noutoaikataulu oli joustava (sain hakea edell. päivänä siitä mitä alunperin ilmoitettiin), palvelu hyvää ja kohteliasta.
Orvokki ja MikäLie ovat sopeutuneet hyvin vanhaan parveemme :-)

Meillä otettiin kanoja ensi kertaa viime keväänä ja ne ovat aivan ihania! Niin kesyjä, että hyppelevät syliin ja ihan symppiksiä. Me otimme myös kukon, josta tuli meidän Hermanni. Pidimme kovasti Hermannista ja kiekuminenkaan ei häirinnyt, mutta jostain syystä se alkoin tulemaan päälle loppukesästä. Kokeilin konsteja tähän kukkoilijaan, mutta en saanut sitä aisoihin. Kukosta tuli ikävä kyllä paisti. Kanat ovat hyvin pärjänneet talvenkin ja ulkoilivatkin päivittäin alkutalvesta. Herkullisia munia tulee hienosti. Lapset ovat oppineet hyvin kanojen hoitoa kuten itsekin!

Hyvää,asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!!!

Kanojen sosiaalisuus ja ystävällisyys yllätti, sain ihania persoonia. Vielä yksi kelpaa jos satun voittamaan.

Kanat ovat viimekesäisiä ja munineet todella hyvin, niistä on iloa koko kesän ja talvihoito järjestynyt meitä lähellä.

Kanat jotka ostimme ovat olleet terveitä ja kesyyntyivät todella kesyiksi ja luottavaisiksi, moni ihmetellyt kun kana tulee syliin.
Munivat hyvin.

Kanat olivat kesyjä ja valmiiksi käsiteltyjä, kokemattoman kanankäsittelijänkin oli niitä helppo alkaa hoitamaan. Hoito-ohjeet olivat kattavat. Kanat olivat onnellisia kanoja tullessaan ja ovat sitä vieläkin :-). Kaikin puolin on vaan hyvää sanottavaa.

Hyvää palvelua Arilta! Kanat on todellakin munivia kuten on luvattu. Aloittelijoidenkin on helppo aloittaa kanaharrastus hyvillä neuvoilla kanoja noudettaessa.

Ihmisystävällisiä kanoja.

Odotan innolla uusia kanoja

Kanat todella viisaita,,kesyjä, rauhallisia ja ystävällisiä pitäen kuitenkin puoliaan kissoja ja koiria kohtaan. Eivät myöskään noki toisiaan, ovat sopuisia keskenään.

Kanat oli erittäin lempeitä ja helppohoitoisia. Oli helppoa ja mukavaa asioida kanssanne ja saatiin todella hyviä vinkkejä.

Hybiä munia ja hienoja lemmikkejä kesäksi...

Kukko on ollut tosi hyvä ja kanoille ystävällinen. Siitä on kasvanut melkoisen iso ja se ei ole juurikaan osoittanut aggressiivisuutta. Vähän aluksi yritti mutta ei enää sen jälkeen. Kanat ovat voineet hyvin ja ovat munineet joka päivä. Kanoja on 4, mutta munia tulee yleensä 3 kpl joka päivä. Onko joku kana munimaton vai pitävätkö välillä vapaapäiviä ?Ovat munineet myös koko talvikauden. Tosi vilkkaita ja touhukkaita kanoja ovat. Tyytyväinen olen ollut.

Meidän kanat eivät alkaneet munia ilman kukkoa.
Myös kukkoja voisitte kaupata.

Harrastus jatkuu...

Kanat ovat voineet erittäin hyvin ja muninta ollut tasaisen säännöllistä.Alkuvaiheessa kahden kanan munankuori ei ollut kova ns. nahkamuna nyttemmin kuori normaali.Neuvonne oli hyvä "Kanala ei ole komposti".Emme ilmeisesti tarvitse uusia kanoja vielä tulevana kesänä, munat riittävät ilmeisesti vaikka kanat vanhenevatkin.Toimintanne on mielestäni hyvin hoidettua jatkakaa vain samaan malliin.Ilo asioida kanssanne osaamisenne näkyi kanojen luovutuksessa.
KIITOS

Ämpäriin kiinnitettäviä juomanippoja (miksei ämpäreitä kansineenkin) voisitte ottaa myyntiin.
Kanat voivat ja munivat erittäin hyvin. Ihania, kesyjä ja seurallisia kanoja!

Hyvää palvelua..Olen ollut tyytyväinen!

Kiitos myös siitä, että on ollut saatavilla kukkoja.

Kanat viihtyvät vieläkin ja munivat hyvin, joten en tarvitse nyt uusia, mutta ehkä vuoden kuluttua.

Puurilla on erittäin kivoja ja terveitä kanoja jotka oppivat helposti niin temput kuin luokse tulemisen

Aivan mainio palvelu ja hyvät kanat on olleet.

Hyvät asiantuntevat kivat sivut, joista varmasti hyötyä alittelevillekin harrastajille. Haemme kanasia pitkästä aikaa pihapiiriimme. Päädyimme palveluihinne vaikka suht pitkän matkan takaa noudamme, koska sain hyvin luotettavan kuvan mm pitkän kasvattaja taustan ansiosta joka vaikutti paljon hankintakanavan valintaan. Myös ostotapahtuma on ollut helppoa alusta saakka. Yhteydenotto takaisin nopea. Kaikkinensa tähän saakka hyvä vaikutelma.

Kanat ovat hyvä luontoisia ja hyvin munivia!

Kanakurssi oli mukava ja hyödyllinen. Kaikki 16 kanaa voivat ja munivat hyvin edelleen :)

Miksi lomakkeessa ei kysytty yhteystietoja?Jos kerran arvotaan vastaajien kesken palkinto? :)

Kiitos hienoista kanoista!

Pelkkää hyvää sanottavaa!

Kiitos hienosti järjestetystä myyntitapahtumasta :) oli ilo katsella myös kanoja samalla kun nautin aamukaffeesta!

Hienosti ja yksinkertaiseksi olette kanamyynnin Aina järjestäneet, hyvä!

Ostimme neljä kanaa kesällä 2015. Mitään ongelmia ei ole ollut, kanat elävät pihapiirissämme ja niistä on tullut kivoja, kesyjä lemmikkejä. Muninta lähti hyvin käyntiin ja munaruoat ovat tulleet makoisien leivonnaisten lisäksi tutuiksi. Koirilla oli ihmettelemistä, kun yrittivät kanoille annettuja herkkuja anastaa - sen verran kesyjä ja rohkeita ovat, että koirat väistävät ruoka-apajilta takavasemmalle. Kesää ja ulkoilua odotellessa!

Kananne olleet todella ihania, ja hyviä munimaan :)

Todella hyvä palvelu.Kiitos.

Kanat 3 kpl ovat munineet hyvin,naapurit ovat saaneet osan munista

kanamme on muninut hyvin.

Hei, kananne ovat kesyyntyneet hyvin ja olleet monen lapsen ilona. Kanat munivat hyvin ja ovat olleet terveitä.

Kyselyssänne ei ole mitään yhteystietokohtaa..:)

Olkaa jatkossakin esillä paikallisissa maaseutuaiheisissa tapahtumissa. Sivustonne löytyy helposti esim. Googlella ja kanoja on teiltä helppo ostaa. Monelle kotitarvekanalasta haaveilevalle ei välttämättä ole selvää, että kanoja voi ostaa myös "teollisuuskanaloista".

Harkitsen kanojen pitoa mökillä koska asumme siellä huhtikuusta myöhäiseen syksyyn ongelma on talvi raaskiiko niistä syksyn tullen luopua vai pitääkö alakertaan tehdä kanala

Tuleeko teille koskaan vahingossa kukkoja?
haluaisimme kukon mutta en uskalla ostaa harraste-kanaloista tautiriskien vuoksi.
Kanat on aivan ihanan kesyjä!

hieno juttu

Kanat ovat olleet loistava hankinta =) Lapset ovat hoitaneet niitä paljon ja pitävät niistä kovasti koska ovat kovin sosiaalisia ja antavat jopa silitellä. Kiitos =D

Todella erinomaista palvelua saimme noutaessamme kanat. Saimme selkeät ohjeet kanojen hoitoon ym. ja paikan päällä saimme kokeilla esim. miten kana otetaan syliin. Lämpimät kiitokset! Tuntui että kanoilla on alusta alkaen ollut erittäin hyvät oltavat ja niistä on todella välitetty, kuten tehdään nytkin. Neljä kanaa ovat munineet joka päivä neljä munaa siitä asti kun ne haettiin.

Olemme saaneet teiltä hyvää palvelua ja tosi mukavat kanat keväällä 2015. Rehuseoksenne on ainut, joka maistuu kanoillemme, siinä on jotain erityistä. Mukavaa kevään odotusta.

Kanat eivät ole olleet arkoja. Sopeutuvat hyvin.

Kiitoksia hyvistä terveistä ja kesyistä kanoista.

Ensimmäiset kanamme haimme teiltä keväällä 2013 ja tuosta 5 kanan laumasta vielä 2 vanhaa rouvaa potpottelee ja satunnaisesti munii. Viime keväänä haimme uuden lauman, josta valitettavasti yhden kanan menetimme naapurin koiralle. Tämän talven kanat ovat viettäneet ensimmäisen kerran kotona, kun laitoimme kesäkanalan talviasuttavaksi. Kiitos hyvistä sivuistanne ja mahdollisuudesta palautteeseen.

Puurin kanat rohkeita, kilttejä, oppivaisia, luotettavia munimaan. Vuoden 2015 kanat ehdottomasti parhaita kanoja, mitä meillä on koskaan ollut. Ja Ari Puuri hoitaa kanalaansa täydellä sydämellään.

Hakeminen oli mukava tapahtuma ja sieltä lähti iloisella mielellä kotiin kanojen kanssa. Jälkikäteen esittettyihin kysymyksiin vastattiin myös ystävällisesti.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Saatiin viime vuonna naapurilta muutama edellisvuoden Puurin hybridi (ne ostaa joka kesä uudet) ja munivat edelleen hyvin. Tänä vuonna otetaan ehkä pari uutta. Tekisi mieli musta ja valkoinen kana. Tai pari hybridiä lisää. Meidän kukko on maalais alho ja lisäksi pikku goji kana.

Jos olen onnekas voittaja - niin saisinko kanan sijaan kukon ?

Olemme olleen oikein tyytyväisiä kanoihin ja kukkoon.Ovat reippaita,uteliaita ja tekevät hyvin munia.

Yritimme ostaa kanoja teiltä ennen joulua, mutta ette myyneet, koska pääsiäinen on tulossa ja tarviitte munia. Olemme edelleen kiinnostuneita ostamaan kanoja.

Arvostan sitä miten kohtelette kanoja ja miten tärkeänä pidätte kanojen hyvinvointia. Kanoista on tullut perheemme tärkeä ja rakas harrastus.

Teiltä ostettu kanarehu oli todella kanoille mieleistä. Myös riittoisaa, ja neuvot jotka sain ruokinta-astian suhteen todella hyvä. Rehua ainakin haetaan keväällä.

En tiedä voiko asiakkaille kertoa miten paljon kanoissa on työtä talviaikana, jos ne hyvin hoitaa. Tässä naapurissa on myös teidän kanoja ja hieman säälittää niiden hoito. Tosin itselleni ja lapsenlapsilleni näistä on tullut lemmikkejä ja olen itse lähtöisin maalaistalosta. Lapsille ei opeteta miten kanoja kohdellaan etteivät ne ole mitään leikkikaluja joita voi kohdella miten hyvänsä, vaan pieniä luontokappaleita joita on kohdeltava hyvin. Voisitko neuvoa vanhempia opettamaan lapsiaan, kun tuntuu että tämä muoti-ilmiö on aika vierasta kaupunkilaisille. No vaikea asia kananmyyjälle. Terveisin

Kanat ovat olleet terveitä ja munineet ahkerasta. Eivät myöskään noki toisiaan.

Kanojen luovutusajakohta voisi olla aikaisemmin keväällä esimerkiksi toukokuun alussa ja saisivat mielellään olla munintakypsiä melko heti. Olisi myös hienoa mikäli luovutuspäiviä olisi ainakin kaksi. Tuo yksi ainoa päivä voi joskus olla mahdoton.

Tänä vuonna emme todennäköisesti osta kanoja, koska viimevuotiset voivat vielä hyvin ja munivat riittävästi :)

Kiitos, ostan vain joka toinen, kolmas vuosi. Voisiko olla joku muu rotuja, vai kuinka hyvin ne olisi keskenään?

Suosittelisin Puurin kanoja samalla perusteella kuin Puurin kananmunia: laatutavaraa läheltä.

Todella hyvä palvelu ja näppärä systeemi alusta loppuun!
Huoletonta ostaa Puurin kanoja :) Kiitos!

minusta toimintanne on ollut hyvin hoidettua ja teiltä ostamani kanat erittäin hyviä.ovat sopeutuneet hyvin tälläisen pienharrastajan luo ja niitä on ollut ilo seurata.kiitos

Olen suositellut jo kanojen hankintaa teiltä tuttavalle. Kanat ovat olleet tosi tehokkaita,isoja ja terveitä. Niistä näki heti, että ovat nuorena hoidettu ja ruokittu kunnolla, terveitä eläimiä.

Loistava konsepti!

Kiitos!

ERITTÄIN HYVÄÄ PALVELUA KANOJEN HAKU REISSULLA, VAIKKA OLI SUNNUNTAI ILTA ! kun pääsimme hakee tiput,kaikki on edelleen meillä "munantuotannossa" tulleevat syliin ja olkapäälle KIITOS!

Todella paljon olemme tykästyneet uusiin perheen jäseniimme. Ihana harrastus puuhastella kanojen kanssa :)

Viime keväänä teiltä haetut kanat (4kpl) ovat olleet meillä koko talven. Ovat viihtyneet eristetyssä leikkimökissä ja ulkoilleet lähes päivittäin kovimpia pakkaspäiviä lukuunottamatta. Ovat kyllä mainioita tyyppejä :)

Kaverilla on teiltä hankittuja ruskeita kanoja. Ovet kesyjä ja hyviä munimaan.

Oli kiva kesä neljän kanasen kanssa mökillä. Jos vielä tulee tilaisuus olla kesä vapailla, otan varmasti teiltä uudestaan kanoja.

Siunattua kevättä Teille ja Teidän hienolle perheyritykselle!

Kesäkanat antaa paljon iloa aikuisille ja lapsille. Ei olisi uskonut miten uskollisia ystäviä tämän rotuisista kamoista tuli. Hieno idea myydä kesäkanoja.

Hakupäivälle voisi olla toinen vaihtoehtopäivä tai ilta-aika tms. Ihan vaan, koska itsellä parikin krt sattunut juuri tosi vaikeasti järjestettävä ajankohta. Eli aika pieni valituksen kohde :) Muuten oikein tyytyväinen asiakas olen, kiitos :)

Kysymykset voisivat olla vähän laveampia ja vastausvaihtoehtoja myös sellaisille jotka ovat ehkä miettineen kanojen pitoa.
Muutoin erinomaiset, informatiiviset ja selkeät sivut.

kanat ovat ahkeria munimaan ja niistä on ollut meille paljon iloa.

Ostaisin heti kanani teiltä ensi keväänä mutta matka on hieman pitkä :) Tosin eihän siihen kevätkelillä mene kuin hetki :) Jospa arpaonni suosisi!

SElkeät sivut ja hyvin löytää tietoa.

AIOMME TILATA KESÄKANAT LASTENLAPSIEMME ILOKSI TÄKSI KESÄKSI.NIMIEHDOTUKSIA ON JO KOVASTI.

 

Kuvaile, millaisia ongelmia kanojen kanssa on ollut

Viidestä kanasta yksi lopetti munimisen, munien sijasta tuli vain löysää nestettä, välillä suihkuamalla. Muut kanat alkoivat sitten nokkia tämän kanan peräpäätä, joten teimme tälle yhdelle kanalle oman aitauksen ja katoksen. Noin kolmen viikon päästä päästimme kanat jälleen yhteen ja ongelmaa ei enää ollut, mutta tämä yksi kana ei koskaan muninut enää.

Kettu perhana söi ne.

Ostimme v.2014 kolme kanaa, joista kaksi kuoli v. 2015 hyvästä hoidosta huolimatta. Toinen kana oli tosi painava ja toinen todella laiha ennen kuolemaa. Molemmat muuttuivat tosi vaisuiksi ja ruokahalu katosi. Kolmas kanamme on tosi pirteä ja hyvä munimaan.

Taisin kuvailla ongelmat edellisessä vastauksessani.

Ensimäisessä erässä 1 kana sai jkl. suolitulehduksen, jouduttiin lopettamaan. 2 kanaa raateli sairas kapinen kettu, jouduttiin lopettamaan. Uuden vuoden yönä kuoli 1 kana ilmeisesti sydänhalvaukseen kamalan "pommituksen" tähden. Seuraavan erän kanat joutuivat kovaan käsittelyyn vanhempien kanojen johdosta, mutta verkkoaita välissä helpotti tilanteen. Uudet 4 kanaa ovat syksyllä otetut ja voivat hyvin, Vanhoista kanoista 3 jäljellä voivat myös edelleen  hyvin. Kanat ovat kovin huvittavia ja niistä tulee niin tuttuja, kun niitä on niin vähän.Kovasti keskustellaan, mutta ei nyt juuri ymmärretä toisiamme.

 

Millaisista lisäohjeista voisi olla hyötyä?

Lämmöstä ja ruoasta. Kerrotaan vielä minkä ikäisenä alkavat munimaan jne

Siksi ohjeiden hyödyllisyys ei saanut arvosanaa 4 koska kanoja ollut ja hoidettu ennestäänkin, mutta olivat hyvät kattavat perusohjeet, arvosana perustui hyödyllisyyteen minulle (en hyödy niin paljon tiedosta joka minulla on jo).

Sulkasadosta ja munintatauosta ei minulla ollut mitään käsitystä.

munimisen aloittava kana oli uudelle kanaihmiselle vähän ympäri pyöreä käsite. Aloin jo ajatella että teen jotain väärin, kun kanojen tarkkaa ikää en ollut mistään hoksannut, eikä munia kuulunut  

Minä sain ainakin hyvät neuvot ja kaikkiin kysymyksiin vastauksen. Lisäksi sivuiltanne löytyy tietoa paljon.

Ehkä vielä kanojen madotusohjeet lisäksi?

Kanan tavallisimmista sairauksista ja niiden hoito-ohjeita

Kaikki toimi hienosta ja ohjeet selkeät...keväällä uudet kanat

Piha on ollut täysin tukossa ihmisten autoista, se on huono juttu.

Vaikea arvioida etukäteen. Oli minulla ongelmia, kun parvi alkoi höyhentää yhtä kanaa, ja kukkokin liittyi kiusaajien joukkoon. Saimme toimitetuksi ressukan maataloon. Sitten ottivat uuden uhrin. En löytänyt netistäkään ohjeita tällaisen varalle.

Mielestäni voisi kertoa hieman siitä, kuinka kanala kuuluu rakentaa.

Jos ei ole hommannut uusia kanoja ennen, voisi olla paikallaan ohjeet siitä kuinka "vanhoja ja uusia" kanoja yhdistää.

Kanan hoidosta voisi olla enemmän tietos

Että kanat tarvitsevat kunnon kukon eikä mitään poikasta.

eipä ollut puutteita :) neuvoa sain kun kysyin

Mistä ja millaista rehua kannattaa hankkia.

Mikä on kanan elämän rytmi vuodenaikaan nähden. Missä ajnkohdassa sillä on sulkasato. munintauko. Kaikki mahdollinen perustieto kanan elämästä ja sen hoidosta on nyt osin puutteellista.

Olen itse rakennellut tee-se-itse-vesi-/ruoka-automaatteja. Semmoiset helpottavat suuresti kanojen hoitoa. Kaikki asiakkaat eivät varmaankaan ole samanlaisia ja toiset voivat kaivata huomattavasti enemmänkin ohjeistusta, mikäli ei ole aikaisempaa kokemusta eläinten hoitamisesta.

Kanojen ulkoilemisesta mutta netistä on löytynyt siitäkin paljon tietoa ja ohjeistusta

Tietoa myös, jos kanoille tulee "vaivoja" esim. nahkamuna jumissa, kana on vaisu tai käytös poikkeaa tavanomaisesta. Ainakin aloitteleva kananhoitaja kaipailee kovasti tietoa myös näistä tilanteista.

Ohjeista käy hyvin ilmi kanojen perushoito ja tarpeet.

Tieto kanojen koosta olisi ollut minulle hyödyllinen ... luulin ostavani neljä pientä ruskeaa kanaa... Todellisuudessa sain neljä ISOA kanaa :)
Ensimmäisenä meillä tehtiin kanalan "lisäsiipi". 

Eri ikäiset ruskeat  kanat eivät sovellu samaan häkkiin, ovat tosi äkäisiä toisilleen!!!!

Miten tarkkaan voidaan arvioida, koska kanat aloittavat munimisen? Jos mahdollista, siitä voisi antaa tarkemman tiedon. Olimme jo huolissamme, onko ruokinta yms. kunnossa kun munia ei tullut. Nyt kanat kyllä munivat ja voivat hyvin.

Ohjeita mitä on tehtävissä, jos kanan yleiskunto heikkenee.

Mitä voisi tehdä, jos kana rupea voi huonosti?
Itse yritän esimerkiksi eristellaa.

Kanojen sairastelu, talvihoito, koppien rakennusvinkit...

lisätietoa kanojen ikäkausista ja vinkkejä ja omia kokemuksia

vaikkapa kenno munia mukaan ilmaiseksi,useamman kanan ottajalle ?

Ajat milloin myyntitavaraa esim. rehua voi noutaa. Itsellä jäänyt noutamatta kun omat työajat hankalat ja puhelinsopiminen ei aina sovi omiin aikoihin. Päivässä voisi olla aamu-ja iltapäivänouto esim. tunnin ajan tiettynä päivänä/päivinä? Joka ilmoitettaisiin netissä.

Kanojen lopettaminen?

Kanojen mahdollisesta sairauksista.

ohjeita kanojen sopeutumisesta uuteen ympäristöön.

 


© 2024 | Puurin kanala